Prohlédněte si naše sklepy…

Pro vaši představu si prohlédněte naše sklepní prostory – jsou velmi variabilní, postaráme se stejně jak o 5, tak třeba 300 hostů:-)

Přiobjednejte si extra..

Chcete dostat něco více, než Vaše objednané menu? Nevíte předem, zda budete u nás pouze nocovat a nakonec změníte plány? Potřebujete pohoštění  „narychlo“ nebo třeba přímo do pohodlí Vašeho sklepa v Nechorách? Zde je malá ukázka toho, co pro Vás můžeme udělat navíc – extra k Vašemu pohoštění…vše ostatní je jen na naší další domluvě.

Deska obložená našimi pochutinami a specialitami

  • obsahuje alespoň 7 druhů z našich masových a uzenářských specialit
  • celková váha pochutin min. 950g
  • servírovaná s chlebem
  • cena 520,-Kč/deska

Catering pro firmu HM Hodonín

 

 

 

Catering

Dokážeme zajistit kompletní servis našich služeb mimo areál U Jeňoura – firemní akce přímo u zákazníka, sportovní utkání, rodinné a přátelské oslavy. Neváhejte nás kontaktovat a my Vám catering sestavíme dle Vašich přání a požadavků na pokrmy a na cenu.

Neváhejte nás kontaktovat – cateringovou nabídku vám sestavíme podle vašich přání a požadavků na pokrmy a cenu.

Sele na rožni

Opékání selátka je oblíbenou formou pohoštění nejen v létě na našem vinařském dvoře, ale i ve sklípku, kde je možno připravit sele na rožni v krbu. Tuto pochoutku servírujeme zpravidla s hořčicí, křenem, zelným salátem a domácím chlebem.

Pro objednávku či bližší informace nás kontaktujte.

Udírna pana Jeňoura

Srdcová záležitost pana Jeňoura – díky jeho osobní invenci vznikají stále nové sušené a uzené pochutiny z mnoha druhů mas – typické moravské uzené, vepřové panenky, originální uzené copánky, klobásy či delikatesy jako např. uzený losos nebo kachní prsa a spousta dalších.

Zabíjačka

Nejvhodnější období pro uspořádání slovácké zabíjačky je od října až do konce dubna. U nás se odehrává od ranních hodin na Vinařském dvoře. Účastníci zabíjačky se mohou aktivně zúčastnit prací kolem zpracování pašíka, nebo přejít do sklepních prostor k vytopenému krbu, kde jsou zabíjačkové speciality postupně servírovány.

Po ránu nechybí slivovice a svařené víno pro zahřátí. K tomu dobrá moravská buchtička či štrůdl. Po ovaru s jablečným křenem se můžete těšit na jitrničky, jelítka a škvarky, později na zabíjačkový guláš a ovarovou polévku.

Mezi těmito pochutinami bude vhodné zajít na degustaci láhvových vín. Poté vám jistě příjde vhod pečené maso a teplé řízečky, později tlačenka. Co nesníte u nás, to vám připravíme jako výslužku. V průběhu zabíjačky je volná konzumace našeho sudového vína, svařeného vína, nealka a kávy.

Cena činí 1.290,- Kč na osobu + 21 % DPH a je kalkulována pro skupiny o minimálním počtu 30. Cenu pro skupiny s menším počtem účastníků vypočítáme podle počtu osob.

Naše cukrárna

Naše šéfcukrářka Petra Mráková připravuje dezerty, které se často stanou pověstnou třešničkou na dortu celé návštěvy U Jeňoura. Její parketou nejsou pouze exkluzivní moučníky a výtečné krémové dezerty připravované převážně pro slavnostní příležitosti, ale také klasické moravské koláče a buchty. Její velkou zálibou je výroba lahodných pralinek mnoha druhů.

Nechorský raut

Na našem rautovém stole najdete studené i teplé pokrmy, přičemž všechny pochází z naší kuchyně a udírny. Pokud máte nějaké oblíbené jídlo, které na rautu nesmí chybět, dejte nám vědět a jinak nechte celkovou skladbu pokrmů na nás. Vždy se řídíme čerstvostí surovin. V galerii najdete ukázku některých z našich masových specialit a moučníků naší cukrářky. Fantazii se meze nekladou a pro ty z vás, kterým nestačí pohled na naše dílo, doporučujeme: čtěte dál..

 

Začít můžete například některou z našich paštik – jemnou kuřecí s granátovými semínky, mandlovou ve slanině, domácí játrovou…nebo terinkou – oblíbenou Campagne, špenátovou nebo čočkovou s rajčaty.

Jako hlavní chod si u Jeňoura můžete dát pečenou vepřovou kýtu, hovězí masové kuličky s bylinkami, candáta či lososa v citrónové omáčce, hovězí ragú – když je sezóna, bývá třeba z divočáka nebo jelena, dále pečená kuřecí stehýnka, smažené řízečky, k tomu pečené brambory, zapékané brambory se špenátem, cous-cous, zapékané těstoviny se zeleninou a mnohé další…

Z dezertů vám doporučujeme čokodortík, letní dezerty, ovocné košíky, Peťčiny pověstné věnečky:-), karamelové řezy, créme různých chutí, panna cottu a mnohé další..

 

  • součástí večera je ochutnávka 5 vzorků vín s výkladem
  • zaručujeme alespoň 35 rozlišných pokrmů po dobru trvání menu
  • volná konzumace našeho sudového vína, kávy espresso, čaje, limo a vody po dobu 7 hodin

 

Cena menu pro 20 až 45 osob: 1.090,-Kč/os 

Cena nad 45 osob: 990,-Kč/os.

Ceny jsou uvedeny bez DPH 21 %.

Jeňourovo pečínkové menu

 

naše neoblíbenější a nejčastěji připravované menu:-). Je pestré, nemusíte řešit, kdo co má rád a každý si z něj vybere…pokrmy jsou servírované přímo ke stolu hostů tak, aby bylo pohodlné a komfortní pro všechny. Záleží jen na vás, jak bohaté menu bude. Zde je inspirace:

  • Předkrm – výběr našich terinek a paštik
  • Hlavní chod –  pestrý výběr pečených mas a dalších pokrmů na mísách, takže každý může sáhnout po tom, na co má chuť, na příklad: nechorské závitky s kysaným zelím, vepřová pečínka, kuřecí stehýnka, výtečný guláš či ragú, pečená kachna do zlatova, kuřecí špízky, játra s domácí slaninkou, sekané masové biftečky… k tomu pečené brambory, cous-cous nebo domácí noky s bylinkami, chléb a zelný salát
  • Moučník od naší cukrářky, espresso
  • Ochutnávka 5 vzorků vín s výkladem sommeliera
  • Domácí studené pohoštění podávané ve dvou chodech – desky nebo mísy obložené pestrým sortimentem našich masných a uzenářských výrobků – od paštik a terin přes masové rolády, sekanou až po domácí klobásy, šunku a uzené
  • Volná konzumace sudového bílého a červeného vína naší produkce, kávy espresso, čaje a nealkoholických nápojů (voda, limo) po dobu trvání večírku (7 hodin)
  • Každý host dostane láhev našeho vína jako dárek s sebou

 

 Cena tohoto menu je  950,-Kč/os   bez DPH 21 %

Další nabídka menu

Toto je nabídka tradičních pohoštění prověřených za dlouhá léta našimi spokojenými hosty. Využívají ji především naši stálí hosté – tradicionalisté, ale také ti, jimž se nechce nad menu příliš „špekulovat“. Mnohem častěji ovšem tvoříme menu přímo pro konkrétní společnost s ohledem na představy, požadavky a možnosti hostů. Kontaktujte nás!

Pohoštění č. 1 „Nechorské“

  • Nechorský guláš, knedlík
  • Ochutnávka 5 vzorků vín s výkladem
  • Dezert od naší cukrářky
  • Studené mísy s našimi specialitami – masovými a uzenářskými
  • Volná konzumace našeho sudového vína, vody, limo a kávy, čaje po dobu 4 hodin

Cena menu je 440,-Kč/os. bez DPH 21 %

 

Pohoštění č. 2 „Chlapské“

  • Jedno pečené koleno s křenem, hořčicí a chlebem
  • Ochutnávka 5 vzorků vín s výkladem
  • Dezert od naší cukrářky
  • Dva nadýchané řízky, okurek, chléb
  • Celé pěkně vypečené kuřátko, zelný salát, chléb
  • Volná konzumace našeho sudového vína, vody, limo a kávy espresso, čaje po dobu 6 hodin
Cena menu je 750,-Kč/os.  bez DPH 21 %

 

Pohoštění č. 3 „Hodové“

  • Půlka pečené kachny do zlatova, moravské zelí, knedlík
  • Ochutnávka 5 vzorků vín s výkladem
  • Dezert od naší cukrářky
  • Domácí pomazánka a paštika
  • Studené mísy s našimi specialitami – masovými a uzenářskými
  • Volná konzumace našeho sudového vína, vody, limo a kávy espresso, čaje po dobu 7 hodin
Cena menu je 850,-Kč/os.  bez DPH 21 %

 

 

Přihlaste se k odběru