PIJTE NAŠE VÍNO DOMA – DORUČENÍ ZDARMA

  • Vítejte na našem domácím e-shopu! Ochutnejte třeba speciality jako Pinot Noir, výběr z hroznů 2018, který obdržel zlatou medaili v SALONU VÍN 2021 a není ani čeřený, ani filtrovaný, a Hibernal, který získal v SALONU VÍN stříbrnou. Letos jsme také dokončili náš Jeňourův sekt vyrobený tradiční metodou druhotného kvašení v láhvi.

 

  • DORUČENÍ ZDARMA platí při odběru plných kartonů po šesti lahvích.
  • Obvykle víno odesíláme po platbě předem. Pkud si však přejete poslat víno na dobírku, účtujeme za toto 37,- Kč dle ceníku kurýrní služby Messenger.
  • Sledujte nás také na Faceboku a Instagramu.

Hibernal, pozdní sběr 2020 🏅

Pozdní sběr 2020, polosladké 250 Kč
Cukernatost 21 °ČNM
Zbytkový cukr 15,1 g/l
Celkové kyseliny 7,4 g/l
Alkohol 12 % obj.

Víno jiskrné žluté barvy s pestrou vůní například sladkého ananasu, grepu a rebarbory, v chuti najdete zralé broskve a nektarinky. Tento Hibernal je šťavnatý, a osvěží vás i přesto, že je polosladký. Tento Hibernal si zamilujete, a budete jej pít pro potěšení a zpříjemnění každého dne. Víno leželo 6 měsíců na jemných kalech (sur lie).

Podávejte při teplotě 9-12 °C, pro ideální požitek nechte víno vydýchat.

Vinařská oblast Morava
Podoblast Slovácká
Vinařská obec Prušánky
Viniční trať Podkovné

Ocenění:
Národní soutěž vín 2021 - Zlatá medaile

Cuvée Rosé, jakostní víno 2020

Jakostní víno 2020, polosladké 250 Kč
Cukernatost 19 °ČNM
Zbytkový cukr 21,2 g/l
Celkové kyseliny 6,9 g/l
Alkohol 12 % obj.

Cuvée růžovočervené barvy. Divokost Cabernetu Cortis se mísí s jemnou ovocností Zweigeltrebe, a proto je vůně plná a ovocná. V chuti najdete příjemné tóny lesního ovoce, s pikantní dochutí. Víno si dopřejte k ovocné zmrzlině, k pečené kačeně, nebo pijte jen tak pro potěšení. Víno leželo 6 měsíců na jemných kalech (sur lie).

Podávejte při teplotě 9-12 °C, pro ideální požitek nechte víno vydýchat.

Vinařská oblast Morava
Podoblast Slovácká
Vinařská obec Prušánky
Viniční trať Podkovné

Dornfelder, moravské zemské víno 2019

Moravské zemské víno 2019, suché 220 Kč
Cukernatost 21,6 °ČNM
Zbytkový cukr 0,04 g/l
Celkové kyseliny 5,2 g/l
Alkohol 12,5 % obj.

Víno temně fialové barvy, ve vůni se mísí tóny lesního ovoce.

Ovocná chuť je plná přezrálých višní, ostružin, s výraznou tříslovinou. Skvěle se hodí ke zvěřinovému ragú, nebo pijte jen tak pro potěšení. Víno leželo 7 měsíců na hrubých kvasnicích (sur lie) a 14 měsíců ve starých sudech.

Podávejte při teplotě 14-16 °C, pro ideální požitek nechte víno vydýchat.

Vinařská oblast Morava
Podoblast Slovácká
Vinařská obec Nový Poddvorov
Viniční trať Podkovné

Pinot Noir, pozdní sběr 2019

Pozdní sběr 2019, suché 250 Kč
Cukernatost 22 °ČNM
Zbytkový cukr 0,04 g/l
Celkové kyseliny 5,1 g/l
Alkohol 12 % obj.

Víno temně rubínové barvy. Ve vůni můžete cítit lesní ovoce a černý rybíz.

Překvapivě ovocná chuť je zakončena jemnou tříslovinou. Můžete v ní cítit třeba švestky nebo ostružiny.

Víno leželo 8 měsíců na hrubých kvasnicích (sur lie) a 15 měsíců v sudech barrique.

Podávejte při teplotě 14-16 °C, pro ideální požitek nechte víno vydýchat.

Vinařská oblast Morava
Podoblast Slovácká
Vinařská obec Nový Poddvorov
Viniční trať Podkovné

Solaris, výběr z hroznů 2019 🏅

Výběr z hroznů 2019, polosuché 250 Kč
Cukernatost 26 °ČNM
Zbytkový cukr 5,1 g/l
Celkové kyseliny 5,7 g/l
Alkohol 15,5 % obj.
Číslo šarže 7/20
Objem láhve 0,75 l

Toto víno zářivě žluté barvy je explozí vůní a chutí, hledejte v něm exotické ovoce, třeba vyzrálé mango.

Doporučujeme k sýrům s modrou plísní a ke smetanovým dezertům, nebo pijte jen tak pro potěšení. Víno leželo 8 měsíců na jemných kalech (sur lie) a není ani čeřeno, ani filtrováno.

Podávejte při teplotě 10-12 °C, pro ideální požitek nechte víno vydýchat.

Vinařská oblast Morava
Podoblast Slovácká
Vinařská obec Prušánky
Viniční trať Podkovné

Ocenění:
GRAND PRIX AUSTERLITZ 2020 - Bronzová medaile

Veltlínské zelené, jakostní víno 2019 🏅

Jakostní víno odrůdové 2019, suché 195 Kč
Cukernatost 19 °ČNM
Zbytkový cukr 7,5 g/l
Celkové kyseliny 6,2 g/l
Alkohol 12,5 % obj.
Číslo šarže 8/20
Objem láhve 0,75 l

Víno žlutozelené barvy s výraznou vůní zelených hrušek a moruší.

Ovocná rozvinutá chuť je plná zralých broskví a žlutých jablek. Víno dobře doplní pečeného pstruha, pořádně vychlazené podávejte jako aperitiv nebo pijte jen tak pro potěšení. Víno leželo 6 měsíců na jemných kalech (sur lie).

Podávejte při teplotě 10-12 °C, pro ideální požitek nechte víno vydýchat.

Vinařská oblast Morava
Podoblast Slovácká
Vinařská obec Nový Poddvorov
Viniční trať Podkovné

Ryzlink vlašský, jakostní víno 2019 🏅

Jakostní víno odrůdové 2019, suché 195 Kč
Cukernatost 18 °ČNM
Zbytkový cukr 3,9 g/l
Celkové kyseliny 6,6 g/l
Alkohol 13 % obj.
Číslo šarže 12/20

Víno zelenožluté barvy, ve vůni dominují letní jablíčka. Chuť je intenzivní se svěžestí angreštu a kiwi, se šťovíkovou dochutí. Víno se hodí k jemným úpravám kuřecího a králičího masa či k ovocným sorbetům nebo pijte jen tak pro potěšení. Víno leželo 6 měsíců na jemných kalech (sur lie).

Podávejte při teplotě 9-12 °C, pro ideální požitek nechte víno vydýchat.

Vinařská oblast Morava
Podoblast Slovácká
Vinařská obec Prušánky
Viniční trať Podkovné

Ryzlink rýnský, jakostní víno 2019

Jakostní víno odrůdové 2019, suché 195 Kč
Cukernatost 20,5 °ČNM
Zbytkový cukr 2,6 g/l
Celkové kyseliny 6,3 g/l
Alkohol 12 % obj.
Číslo šarže 9/20

Víno světle zlaté barvy se zelenými odlesky. Grep dominuje čisté vůni a silné chuti, ve které můžete najít také kopřivy.
Vanilkovo-citronovou vůni podtrhuje jemně minerální chuť s dochutí červeného grepu. Víno má perspektivu delšího zrání. Doporučujeme k vanilkovo-citronovému koláči, stejně jako k salátu Caesar, ale snese i tatarák s kapary, nebo pijte jen tak pro potěšení. Víno leželo 6 měsíců na jemných kalech (sur lie).

Podávejte při teplotě 9-12 °C, pro ideální požitek nechte víno vydýchat.

Vinařská oblast Morava
Podoblast Slovácká
Vinařská obec Nový Poddvorov
Viniční trať Podkovné

Rulandské bílé, jakostní víno 2019

Jakostní víno odrůdové 2019, suché 195 Kč
Cukernatost 20 °ČNM
Zbytkový cukr 2,6 g/l
Celkové kyseliny 5,8 g/l
Alkohol 11,5 % obj.
Číslo šarže 10/20

Víno světle žluté barvy s vůní dozrávajících meruněk, s broskvovou ovocností, mineralitou, a dlouhou dochutí. Doporučujeme k pečenému králíkovi, je ideálním společníkem pro letní garden party nebo pijte jen tak pro potěšení. Víno leželo 6 měsíců na jemných kalech (sur lie).

Podávejte při teplotě 9-12 °C, pro ideální požitek nechte víno vydýchat.

Vinařská oblast Morava
Podoblast Slovácká
Vinařská obec Prušánky
Viniční trať Podkovné

Sauvignon Blanc, jakostní víno 2019

Jakostní víno odrůdové 2019, suché 195 Kč
Cukernatost 20,5 °ČNM
Zbytkový cukr 6,1 g/l
Celkové kyseliny 6,5 g/l
Alkohol 12 % obj.
Číslo šarže 11/12

Víno zářivé zelenožluté barvy, ve vůni se mísí mandlovo-broskvové aroma se zelenými tóny. V chuti vás zaujmou letní broskve a bílý rybíz. Hodí se ke slanému cibulovému koláči či k pečenému lososovi nebo pijte jen tak pro potěšení. Víno leželo 6 měsíců na jemných kalech (sur lie). Víno leželo 6 měsíců na jemných kalech (sur lie).

Podávejte při teplotě 9-12 °C, pro ideální požitek nechte víno vydýchat.

Vinařská oblast Morava
Podoblast Slovácká
Vinařská obec Prušánky
Viniční trať Podkovné

Cabernet Cortis, výběr z bobulí 2019

Výběr z bobulí 2019, suché 290 Kč
Cukernatost 27 °ČNM
Zbytkový cukr 0,4 g/l
Celkové kyseliny 5,4 g/l
Alkohol 14,5 % obj.
Číslo šarže 13/20

Víno tmavě červené barvy s vůní černého rybízu a ostružin. Ovocnou chuť doplňuje výrazná sladká paprika a velmi dlouhá harmonická dochuť.

Je ideálním společníkem steaků, sušeného masa, a vyzrálých sýrů. Víno leželo 8 měsíců na hrubých kvasnicích (sur lie) a 10 měsíců v sudech, z části barrique, a není ani čeřeno, ani filtrováno.

Podávejte při teplotě 14-16 °C, pro ideální požitek nechte víno vydýchat.

Vinařská oblast Morava
Podoblast Slovácká
Vinařská obec Prušánky
Viniční trať Podkovné

Dornfelder, pozdní sběr 2018

Pozdní sběr 2018, suché 250 Kč
Cukernatost 21,2 °ČNM
Zbytkový cukr 0,8 g/l
Celkové kyseliny 6,7 g/l
Alkohol 12,5 % obj.
Číslo šarže 2/20
Objem láhve 0,75 l

Víno temně fialové barvy až s černými náznaky. Ve vůni se mísí tóny pryskyřice, opáleného dřeva a višní.

Překvapivě jemná chuť je plná višní, ostružin, lékořice s příjemnou tříslovinou. Skvěle se hodí ke zvěřinovému ragú, hovězímu tartaru nebo pijte jen tak pro potěšení. Víno leželo 7 měsíců na hrubých kvasnicích (sur lie) a 15 měsíců ve starých sudech, a není ani čeřeno, ani filtrováno.

Podávejte při teplotě 14-16 °C, pro ideální požitek nechte víno vydýchat.

Vinařská oblast Morava
Podoblast Slovácká
Vinařská obec Nový Poddvorov
Viniční trať Podkovné