Zabíjačka

Nejvhodnější období pro uspořádání slovácké zabíjačky je od října až do konce dubna. U nás se odehrává od ranních hodin na Vinařském dvoře. Účastníci zabíjačky se mohou aktivně zúčastnit prací kolem zpracování pašíka, nebo přejít do sklepních prostor k vytopenému krbu, kde jsou zabíjačkové speciality postupně servírovány.

Po ránu nechybí slivovice a svařené víno pro zahřátí. K tomu dobrá moravská buchtička či štrůdl. Po ovaru s jablečným křenem se můžete těšit na jitrničky, jelítka a škvarky, později na zabíjačkový guláš a ovarovou polévku.

Mezi těmito pochutinami bude vhodné zajít na degustaci láhvových vín. Poté vám jistě příjde vhod pečené maso a teplé řízečky, později tlačenka. Co nesníte u nás, to vám připravíme jako výslužku. V průběhu zabíjačky je volná konzumace našeho sudového vína, svařeného vína, nealka a kávy.

Cena činí 1.490,- Kč na osobu + DPH a je kalkulována pro skupiny o minimálním počtu 30. Cenu pro skupiny s menším počtem účastníků vypočítáme podle počtu osob.

Kudy k nám

Vinné sklepy U Jeňoura a hotel Beatrice
Prušánky - Nechory 836
696 21 Prušánky

PRUŠÁNKY-NECHORY
Po příjezdu do obce Prušánky sledujte naše bílo-zelené směrové cedule, které Vás přivedou až k nám :)

 

Přihlaste se k odběru