O tomto víkendu ochutnáte příjemné páteční menu, posedíte u vínka a v sobotu se od rána do večera budete oddávat koštování vín od místních vinařů. Poté se občerstvíte U Jeňoura a večer Vám zahraje cimbálka 🙂

Víkendový pobyt VELTLÍN 21.–23. 4. 2017 obsahuje:

  • 2× ubytování v hotelu Beatrice se snídaní.
  • Páteční bohaté moravské menu s volnou konzumací vína:
    • Výběr našich terinek a paštik jako předkrm.
    • Jako hlavní chod pestrý výběr pečených mas na mísách, takže každý může sáhnout po tom, na co má chuť (například moravský vrabec, kuřecí paličky, kuře na víně, výtečný guláš, pečená kachna do zlatova, sekané masové biftečky, k tomu pečené brambory, chléb a zelný salát).
    • Domácí moučník od naší cukrářky, káva espresso.
    • Následuje domácí studené pohoštění, podávané ve dvou chodech – desky obložené naším pestrým sortimentem masných a uzenářských výrobků od uzenářských specialit přes masové rolády až po domácí klobásy, šunku a další.
    • Volná konzumace sudového bílého a červeného vína naší produkce, kávy espresso, čaje a nealkoholických nápojů po dobu 6 hodin.
  • Vstupenka na místní výstavu vín – košt vína v hodnotě 250 Kč.
  • Volnou sobotní stravenku na občerstvení v hodnotě 250 Kč (Vinné sklepy U Jeňoura fungují v tento den jako „restaurace“, stravenka se vztahuje jak na nápoje, tak na pokrmy).

Cena pobytu je 2 690 Kč / osoba

 

Kontakt pro rezervaci: jana@ujenoura.cz nebo +420 605 276 362