Přijeďte ochutnat speciality z tradiční moravské zabijačky, na jejichž výrobě se můžete osobně podílet.

POBYT „ZABIJAČKOVÝ VÍKEND“ (15.–17. 1. 2016) ZAHRNUJE:

  • 2× ubytování v hotelu Beatrice, degustační menu o šesti chodech s nápoji a vínem z našé vlastní produkce
  • Sobotní domácí zabijačkové hody (viz níže)

Cena balíčku činí 2 590 Kč na osobu

POBYT „ZABIJAČKOVÉ HODY“* (16. 1. 2016) ZAHRNUJE:

  • Sobota 16. 1. 2016 v 10 hodin začátek slováckých zabijačkových hodů
  • V průběhu celého dne budou podávány čerstvé zabijačkové speciality. Začneme mozečkem na cibulce, zhruba ve 12 hodin budeme servírovat zabijačkový guláš a později ovar s jablečným křenem. Odpoledne budou následovat další pochutiny – jitrničky, pečené maso, jelítka, ovarová polévka, tlačenka, škvarky… a nebudou chybět ani domácí buchty a svařené víno!
  • Po dobu trvání akce platí volná konzumace nápojů: sudového vína, vody, nealko nápojů, kávy, svařeného vína a čaje (do 22:00)
  • Každý host obdrží zdarma láhev vína jako upomínku
  • Během odpoledne vám bude k dispozici sommelier s ochutnávkou vín
  • Se zájemci se po předchozí vydáme na vyhlídkovou věž na okraji Nechor 🙂
  • Ubytování na hotelu Beatrice včetně pestré snídaně

Cena balíčku činí 1 490 Kč na osobu
* Akce se uskuteční při minimálním počtu 25 hostů.

Objednávejte na telefonu 605 276 362 nebo e-mailu jana@ujenoura.cz