Přijeďte ochutnat speciality z tradiční moravské zabijačky, na jejichž výrobě se můžete osobně podílet.
POBYT „ZABIJAČKOVÝ VÍKEND“ (15.–17. 1. 2016) ZAHRNUJE:
- 2× ubytování v hotelu Beatrice, degustační menu o šesti chodech s nápoji a vínem z našé vlastní produkce
- Sobotní domácí zabijačkové hody (viz níže)
Cena balíčku činí 2 590 Kč na osobu
POBYT „ZABIJAČKOVÉ HODY“* (16. 1. 2016) ZAHRNUJE:
- Sobota 16. 1. 2016 v 10 hodin začátek slováckých zabijačkových hodů
- V průběhu celého dne budou podávány čerstvé zabijačkové speciality. Začneme mozečkem na cibulce, zhruba ve 12 hodin budeme servírovat zabijačkový guláš a později ovar s jablečným křenem. Odpoledne budou následovat další pochutiny – jitrničky, pečené maso, jelítka, ovarová polévka, tlačenka, škvarky… a nebudou chybět ani domácí buchty a svařené víno!
- Po dobu trvání akce platí volná konzumace nápojů: sudového vína, vody, nealko nápojů, kávy, svařeného vína a čaje (do 22:00)
- Každý host obdrží zdarma láhev vína jako upomínku
- Během odpoledne vám bude k dispozici sommelier s ochutnávkou vín
- Se zájemci se po předchozí vydáme na vyhlídkovou věž na okraji Nechor 🙂
- Ubytování na hotelu Beatrice včetně pestré snídaně
Cena balíčku činí 1 490 Kč na osobu
* Akce se uskuteční při minimálním počtu 25 hostů.