Ochrana osobních údajů

Prohlášení o ochraně osobních údajů

Osobní údaje odeslané ve formulářích uchováváme bezpečně, odběr e-mailového zpravodaje je možné kdykoliv zrušit.

Vinné sklepy u Jeňoura a Hotel Beatrice (dále jen Vinné sklepy) věnují ochraně osobních údajů na těchto webových stránkách www.ujenoura.cz (dále jen stránky) zvýšenou pozornost a vynakládají maximální úsilí k tomu, aby osobní údaje, poskytnuté návštěvníky těchto stránek, byly chráněny. V případě, že Vinné sklepy budou mít právo zpracovávat osobní údaje, budou tak činit v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších změn a doplňků, a v souladu se souvisejícími právními předpisy České republiky. Vinné sklepy vynakládají veškeré možné technické úsilí k tomu, aby osobní údaje byly chráněny a v této souvislosti činí potřebná bezpečnostní opatření.

Návštěvníci mohou samozřejmě stránky z velké části využívat bez toho, že by museli poskytovat své osobní údaje. K poskytnutí osobních údajů bude návštěvník vyzván pouze v případě, pokud bude chtít kontaktovat Vinné sklepy prostřednictvím formuláře, přihlásit k odběru e-mailového zpravodaje nebo provést rezervaci pobytu či svatebního dne.

Tato stránka používá službu Google Analytics, poskytovanou společností Google, Inc. (dále jen „Google“). Služba Google Analytics používá souborů „cookies“, které jsou textovými soubory ukládanými do vašeho počítače umožňující analýzu způsobu užívání této stránky jejími uživateli. Informace vygenerované souborem cookie o užívání stránky (včetně vaší IP adresy) bude společností Google přenesen a uložen na serverech ve Spojených státech. Google bude užívat těchto informací pro účely vyhodnocování užívání stránky a vytváření zpráv o její aktivitě, určených pro její provozovatele, a pro poskytování dalších služeb týkajících se činností na stránce a užívání internetu vůbec. Google může také poskytnout tyto informace třetím osobám, bude-li to požadováno zákonem nebo budu-li takovéto třetí osoby zpracovávat tyto informace pro Google. Google nebude spojovat vaší IP adresu s jakýmikoli jinými daty, která má k dispozici. Můžete odmítnout používání souborů cookies volbou v příslušném nastavení ve vašem prohlížeči, avšak uvědomte si, že jestliže tak učiníte, tak nebudete schopni plně využívat veškeré funkce této stránky. Používáním této stránky souhlasíte se zpracováváním údajů o vás společností Google, a to způsobem a k účelu shora uvedeným.

Toto prohlášení nabývá platnosti a účinnosti dnem jeho zveřejnění na www.ujenoura.cz.

Vinné sklepy U Jeňoura a Hotel Beatrice

Hledáme zaměstnance

přijmeme do HPP pracovitého číšníka/sommeliera a kuchaře. Nabízíme: příjemný kolektiv, dobré platové podmínky a možnost odborného růstu.

Zájemci kontaktujte nás na:

jana@ujenoura.cz

nebo

tel. 605276362

Vytvořit rezervaci

Datum vyplňte ve formátu d. m. rrrr (např. 27. 7. 2017)

Pole označená hvězdičkou jsou povinná

Kontakt

+420 605 276 362

jana@ujenoura.cz

Kudy k nám

PRUŠÁNKY-NECHORY

Po příjezdu do obce Prušánky sledujte naše bílo-zelené směrové cedule, které Vás přivedou až k nám 🙂

 

Od 1.12.2016 jedeme v systému EET.

 

Přihlaste se k odběru